Naam plaatjes

Naamplaatjes zijn een integraal onderdeel van diverse industrieën en zijn te vinden in een veelheid van aantrekkelijke kleuren, vormen en materialen. Naamplaatjes zijn het mooiste aspect van naamplaatjes en identiteitsprijzen. Door hun hoge duurzaamheid en langere levensduur biedt een naambordje een langer blootstellingspotentieel voor een beller. Naamplaatjes worden niet alleen op beperkt toegankelijke plaatsen gebruikt om controle-informatie door te geven; ze worden ook steeds meer gebruikt in openbare gelegenheden, op motorvoertuigen, in openbare ruimtes, enz. Naambadges helpen ook om een consistent gemeenschappelijk uiterlijk te creëren. Naambadges helpen ook om een consistente gemeenschappelijke look te creëren. Naambadges worden tegenwoordig gemaakt met behulp van meerdere bronnen, waaronder geïmporteerd en voorgemaakt hout, metaal, geverfd en gestanst. Met het moeilijke economische milieu op zijn plaats voor dat van zowel het publiek als de zakenwereld, van een call centre georiënteerd standpunt, zijn de naamplaatjes een groot reclame en promotiehulpmiddel met promotieintentie geworden.

Credit Card naamplaatjes

De naamplaatjes zijn gemakkelijk te maken en kunnen rechtstreeks op de creditcard worden gedrukt zonder dat kleefstof nodig is. Dit type naamplaatje wordt hoofdzakelijk tweezijdig vervaardigd, maar kan ook volledig of merkloos worden vervaardigd met zowel voor- als achterzijde. Naamplaatjes zijn de handigste manier om iemands waardevolle kredietinformatie te identificeren zonder te hoeven knippen of krassen, of het nu om veiligheid of beveiliging gaat. Naamplaatjes kunnen worden bedrukt met zwarte of gekleurde inkt om specifieke informatie op te nemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van digitale druk of zeefdruk van hoge kwaliteit. De naamplaatjes kunnen zowel op een plastic kaart of een kaartvoorraad als op vinyl worden gedrukt. dorpelingen Ontmoet stompje

geregelde wijkformulier, hard plastic oproepbrief, lander top, sticker tips, en magnetische naamplaatjes. Aangepaste drukkerijen zoals ID Cards Company kunnen deze creatief, functioneel en kosteneffectief maken. Om een service te krijgen die speciaal op u is afgestemd, moet u het bedrijf om een gratis offerte vragen. Benoem uw kaarten met uw naam, voor- en nadelen, aanbevolen beperkingen en een buitendiameter. Bevestigingssymbool Noble Drive.

Potentiële toename van de handelsbasis. Potentieel voor het bedrijf om een optimaal leespercentage te bereiken. Potentiële verhoging van de loonlijst. Traditioneel werden de naambadges gemaakt van metaal of plastiek en materialen zoals hout, metaal, acryl en acrylaat. De meeste producten vandaag worden vervaardigd van een combinatie van materialen, zoals metaal en duidelijke acryl. De plastic naamsticker kan niet alleen de aandacht trekken, maar ook potentiële klanten naar de website van uw bedrijf leiden. Het communicatieproces zal rond de buitenkant van de kaart worden uitgebreid.

Nieuwe ontwerpen met unieke voorraad en opdruk. De naamborden zijn ongeveer 4 ” x 5.5 ” in grootte en waaier in afmetingen van 5/16 ” aan 3/8 “. De de naamplaten van de douane worden geproduceerd van een hoogte – kwaliteitsmateriaal en die-cut in een verscheidenheid van diverse afmetingen. Gemaakt van glasheldere acryl met een kernachtige en schone blik, bieden bepaalde stijlen een agressief oppervlak om uw bedrijf als geheel aan te pakken. Een verticale hoogte van 11/16 ” aan 1/2 ” in hoogte met een horizontale afmeting van 19/32 ” aan 2 ” is een typische grootte. Terwijl sommige maten van de naamplaat groter zijn, worden de naamkaartjes over het algemeen geproduceerd met een grootte die aan enkel over om het even welke situatie past, ongeacht het aantal belettering op de eigenlijke kaart.

Bestel een monster bij ons om precies te zien hoe effectief ze kunnen zijn. Help uw bedrijf met het ontwerpen van dat perfecte naamplaatje voor een direct mail programma of een trade show tentoonstelling. De enige bewezen middelen die naamsjablonen in een aantal generieke merk en model reeksen, met inbegrip van een aantal rijmende lettertypen snel te gebruiken met e-mails commando een aanpasbare en aanpasbare oplossing voor al uw ontwerp behoeften.

Lees meer:

Naambordje bestellen 

Naambordje ontwerpen 

Naambordje ontwerpen