Binnenhuisarchitect Amsterdam

 

Tips voor binnenhuisarchitecten

U moet een creatieve inslag hebben en weten hoe u zich moet verplaatsen in een nieuwe situatie of ontwerpuitdaging. Uw praktische ervaring en kennis van het inrichten van een huis zullen zeer nuttig zijn. (Veel binnenhuisarchitecten hebben 3 of 4 jaar ervaring. Sommigen zijn timmerman, anderen zijn loonarbeider. Een timmerman repareert een huis, een meubelmaker zet metaal op een gebouw, een orthodontist past beugels in de mond van een patiënt, enz.)

Computervaardigheid is een must omdat al uw documenten door de computer zullen worden gegenereerd. Uw programma moet in een computertaal geschreven zijn. Zorg ervoor dat u weet hoe u CAD (computer aided drawing) moet gebruiken, met behulp van creativiteits-, architectuur- of tekenprogramma’s zoals AutoCAD. AutoCAD is een computersoftwareprogramma dat de afgelopen 10 jaar zeer populair is geworden. De meeste staten hebben nu computer aided drafting in hun wetgeving opgenomen. Dit heeft het werk gemakkelijker gemaakt en heeft geleid tot stijgende salarissen.

Hoewel AutoCAD een programma is dat door binnenhuisarchitecten wordt gebruikt, is het niet noodzakelijk dat u het leert om binnenhuisarchitect te worden. U kunt AutoCAD pas leren als u AutoCAD en een bijbehorend Tutor Programma hebt. Veel binnenhuisarchitecten hebben hun eigen AutoCAD software ontwikkeld. Door AutoCAD te leren, kunt u creëren en ontwerpen met AutoCAD als leerprogramma.

Nadat u AutoCAD hebt geleerd, hebt u een softwareprogramma nodig dat u helpt uw definitieve ontwerp te genereren. Een andere vereiste voorInterior Design Jobs is dat u een proces in goede banen leidt. Als u nog nooit een huis of gebouw hebt Interieur Ontwerpen, hebt u dat waarschijnlijk met een architect moeten doen. Architecten gebruiken principes van ontwerp, vorm en functie om een structuur te creëren. Zij gebruiken het als een blauwdruk of voorbeeld dat zij inspecteren om te zien of hun plan overeenkomt met het werk van de architect. Het is pas nadat het bouwwerk is gebouwd dat de architecten het onderzoeken om er zeker van te zijn dat het aan de specificaties voldoet.

Hoewel AutoCAD-professionals kwaliteitstekeningen kunnen maken, kunnen zij niet het ingewikkelde handwerk verrichten dat nodig is om een project in overeenstemming te brengen met de voorschriften. Bovendien kost het enkele duizenden dollars om een AutoCAD professional op te leiden. U moet ook een scherp oog voor detail hebben en in staat zijn uit te zoeken welke materialen waar nodig zullen zijn. U moet uit vorige banen of lessen op school weten hoe u computerprogramma’s zoals AutoCAD moet gebruiken. Als u een opleiding in wiskunde of natuurwetenschappen hebt gevolgd, zal dat u zeker helpen omdat het u zal helpen bij het ontwerpen van de structuur. Hoe beter u hierin bent, hoe gewilder u zult zijn.

Als je dit allemaal onder de knie hebt, kun je je nu inschrijven op een school die CAD onderwijst. De meeste scholen onderwijzen het op een zeer vergelijkbare manier en studenten zullen zich dienovereenkomstig kunnen inschrijven. De meeste AutoCAD scholen zullen niet vereisen dat u een universitaire opleiding te hebben, tenzij u van plan bent om een masters degree na te streven. U kunt zich ook inschrijven bij AutoCAD School of Design, AutoCAD Institute, of AutoCAD Realize. De meeste van deze scholen bieden vergelijkbare functies, zoals mentoring, loopbaanbemiddeling en arbeidsbemiddeling voor studenten die misschien meer vaardigheden moeten verwerven voor hun AutoCAD-carrière. Al deze scholen werken samen om studenten de vaardigheden bij te brengen die ze als interieurontwerper zullen opdoen.

Mobiliteit

Als u korte armen hebt of een beperkt bewegingsbereik vanwege uw armlengte of postuur, kunt u misschien beter iets anders proberen. Probeer een alternatieve route zoals een rolstoel of zorg voor stahulp. De vraag naar rolstoeltoegankelijke AutoCAD is veel groter dan de vraag naar mensgerichte AutoCAD. Hoe unieker uw ontwerp, des te gewilder het zal zijn.

Tenslotte is er altijd de mogelijkheid om marktonderzoek te doen om te zien wie mensen met uw expertise in dienst heeft. Probeer naar de plaats van tewerkstelling te gaan en gewoon wat basisvragen te stellen. Als ze een programma te bieden hebben, kunnen ze het adverteren of een baan voor u creëren. Kijk ook eens bij de plaatselijke ziekenhuizen en medische centra. Soms hebben de ziekenhuizen een personeelsafdeling die je in de juiste richting kan wijzen. Vraag de arbeidsbemiddelaar of hij of zij een plek kent waar mensen met jouw achtergrond werken. Je zult uiteindelijk een baan vinden via hen in plaats van andersom.

De sleutel tot het vinden van een baan is vertrouwen hebben in uw AutoCAD ontwerpvaardigheden en weten hoe u uw talent kunt vermarkten. Deze kennis zal u een enorm voordeel opleveren bij het vinden van een baan als AutoCAD professional. Volg vandaag nog AutoCAD-trainingen bij uw plaatselijke instituut.

Lees meer:

Luxe villa Interieur