Gasdetectie

 

Kijk op de volgende gasdetectiesite voor een lijst van verschillende gassen en dampen die meestal buiten de tolerantie vallen. Gasdetectiemiddelen zijn er tegenwoordig in verschillende modellen en presteren dus verschillend. Welke gasdetectiemethode u ook gebruikt, of het nu gaat om spanningen, deurdrangsensoren of lichtsensoren, vergeet niet dat als u het verkeerde type gasdetectiesoftware of software voor één enkele gasdetectietoepassing gebruikt, de nauwkeurigheid en het nut ervan eronder zullen gaan lijden.

De reden waarom er verschillende gasdetectieproducten bestaan, is dat er een aantal gevaarlijke gassen kunnen bestaan die potentieel gevaarlijk kunnen zijn als ze zonder toezicht hun weg vinden naar de huizen van huiseigenaren. Voor huiseigenaren is veiligheid van het grootste belang en degenen die gasdetectoren in en rond hun huis hebben geïnstalleerd, moeten er op zijn minst voor zorgen dat ze kijken naar producten zoals VoltRec duurtesten, waarbij professionals in de gasdetectie-industrie huizen bezoeken voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd om te kijken naar de aanwezigheid van vluchtige organische stoffen (VOC’s) en hun aanwezigheid vast te stellen.

Waar vindt u tests voor VOC’s voor gasdetectie? U kunt een aantal verschillende testbedrijven online vinden, echter, als u ervoor kiest om zelf een gasdetectietest te doen, zorg er dan voor dat u alle aanwijzingen leest omdat het helemaal zelf doen catastrofaal kan zijn. De aanwijzingen op de VoltRec duurzaamheidstest site moeten worden beschouwd als het allerlaatste redmiddel voor iedereen die wil experimenteren met spanningen. Indien u echter overweegt om een zelfwerkend gasdetectieapparaat te kopen, wees er dan van bewust dat het mogelijk is om een voltage-aanpassing te maken die u in staat stelt om met een ander product te testen op VOC’s en vluchtige organische verbindingen. Hoe zit het met de vermogens van VOC-meters? De gangbare misvatting over VOC-meters is dat ze energie-efficiënt zijn; integendeel, VOC-meters zijn een vorm van batterij die een zekere hoeveelheid ruis produceert. VOC-banen zijn verborgen, en dat betekent dat elke poging om ermee te knoeien onmiddellijk iedereen in uw omgeving en, in sommige gevallen, uw gezinsleden of werknemers zal waarschuwen.

Een gasdetectietest mag niet worden beschouwd als een vorm van veiligheid voor een woning. Deze tests mogen niet worden beschouwd als een vorm van preventief onderhoud voor mensen met allergieën voor gassen of vluchtige organische verbindingen. Kooldioxidedetectors of koolmonoxidedetectors moeten worden beschouwd als veiligheidsproducten voor woningen; koolmonoxide is een kleurloos, reukloos en smaakloos gas dat vrijkomt bij de verbranding van brandstoffen. Koolmonoxide is een additief aan een propaangasfles dat zorgt voor een constante toevoer van propaan naar de opgeslagen hoeveelheid. Hebt u koolmonoxidedetectoren geïnstalleerd of bent u gestopt met het gebruik van uw garage als opslagplaats in uw huis? Kijk dan eens op deze site voor meer informatie.

Lees meer:

SOG training

Gasmeten cursus